Het frame® HAND IN HAND met "The Secret"

Guus Verheijen


Dr. Frame vertelt:

De bekende film "The Secret" gaat oa over de wet van de aantrekking. Zaken die er in voorkomen zijn ‘visualisaties’ en werken met ‘intenties’. Ook in de oude, Griekse literatuur zijn vergelijkbare aspecten beschreven en staat bekend als het Pygmalion-effect.

Al met al niks nieuws. Veel waardevoller is het geheim achter de ware beïnvloeding van ons leven. Namelijk, op het moment dat je daadwerkelijk aansluit bij je ware natuur, met alle wetmatigheden die daarbij horen, en je verbind je met deze elementen, dan is het een logisch gevolg dat je vervolgens zicht krijgt op deze elementen. En er uiteindelijk invloed op kunt uitoefenen. Voor mijn part de storm stilleggen zoals Jezus of je lichaam in licht op laten gaan zoals de getrainde Boeddha ons leert (in het frame-model komt dit aanbod binnen de 4 strategieën hoe om te gaan met ons zelf en de wereld om ons heen).

Spreekt jou het element aan dat je inderdaad veel meer invloed op je eigen leven hebt dan dat je nu misschien denkt, dan zit je bij het frame goed. 

THE SECRET
The Secret is een film en documentaire van Prime Time Productions en Rhonda Byrne. Het centrale thema is Het Geheim om zelf geluk en succes te realiseren. Dit geheim zou berusten op wat The Law of Attraction genoemd wordt. De film kwam in 2006 uit, eerst via internet en vervolgens op dvd. Releasedatum: 13 september 2007 (Oostenrijk)
Regisseur: Drew Heriot
Geschreven door: Rhonda Byrne
Speelduur: 87 minuten
Producenten: Rhonda Byrne, Paul Harrington 
(bron: Wikipedia).


Deel dit artikel

pinterest facebook twitter e-mail

Gerelateerde artikelen

Guus Verheijen

Het frame®; introductie film

Wellicht zit jij zelf wél lekker in je vel maar ken je iemand voor wie dit niet geldt. Stuur dan dit filmpje door...omdat iedereen lekker in z'n vel mag zitten. Dat vind jij toch ook? Lees het artikel

Guus Verheijen

boek

Boekpresentatie

Amusement met een boodschap. Een indringende voorstelling waarin gewaar worden centraal staat. Toegankelijk voor de leek en de professional. In theatervorm kennismaken met bewustwording, benoemen, vorm geven, ernaar handelen of leren laten. Een leidraad voor het leven. Uiteraard neem ik ook zelf het woord en zal ik wat vertellen over het boek. - Sfeerimpressie Lees het artikel