Het frame HAND IN HAND met Rowwen Hèze

Guus Verheijen


Dr. Frame vertelt:
Coupletten één en twee laten mooi de stap 4 van domein I en II zien binnen het frame. In het derde couplet de bevestiging dat beiden kanten van de medaille naar jezelf leiden. Daar waar je dé waarheid kan vinden; in jezelf.

Vertaling van de songtekst (songteksten.net):

Je ziet ze nog genoeg in je leven. Ze zitten alleen, niemand kijkt naar ze om. Ze grijpen er altijd net naast. Ze vragen zich tien keer per dag af waarom. Waarom gaat het nooit zoals ik het wil. Ze werken te hard, hebben nooit geen cent. En als ze wat zeggen, dan wordt alles stil. Ze doen wat ze doen op het verkeerde moment.

Je komt ze nog vaker tegen. Hebben altijd goede zin, maken zich nooit echt druk. Nooit om een grapje verlegen. Ze hebben van alles en altijd geluk. Ze praten te hard en ze lachen te veel. En met problemen zijn ze zo klaar. Wat ze niet snappen, dat is flauwekul. En wat ze weten is meestal niet waar.

De een die rent voor zijn leven. De andere wandelt heel rustig voorbij. Hij zou er alles voor geven, en hij zegt ze mogen het hebben van mij. Waar je ook loopt en wat je ook denkt. Niemand die zegt je wat goed is of slecht. Niemand weet wie verliest of wie wint. Je komt op het eind bij jezelf terecht. 


Deel dit artikel

pinterest facebook twitter e-mail