Info-avonden

Deze avonden zijn bedoeld om u laagdrempelig kennis te maken met mij en onze manier van werken.

Tevens is er ruimte voor uw vragen.

Als u van plan bent om te komen dan is vooraf aanmelden via onze website wel een vereiste. Graag horen wij vooraf met hoeveel u komt.

Voor de verschillende data kunt u terecht op onze 'agenda', op deze website. Mailen kan ook altijd.
Data

Paragliding en meer...

Onze trainingen vallen onder het programma "Frame Fit to Fly". Dat bedoelen wij figuurlijk MAAR ook letterlijk. Na het doorlopen van het gehele frame-programma bestaat er de mogelijkheid om een tandemvlucht te maken. Je gaat letterlijk de lucht in om een vlucht te maken.

Daarnaast zullen we reizen organiseren in het buitenland om grensverkennende en grensverleggende activiteiten te doen om onszelf beter te leren kennen.

Vraag naar de mogelijkheden en bel of mail ons gerust.

Meerdaagse trainingen

In deze meerdaagse training is uitgebreid de tijd om een stevig fundament neer te zetten voor ieders welzijn. Tevens gaan we de verdieping in. Aan de hand van ons model genaamd het Frame gaan we op zoek naar structurele oplossingen voor zaken waar men in het dagelijks leven tegen aan loopt. Deze meerdaagse vinden plaats in groepsverband. Dat maakt dat het effect van deze meerdaagse training zeer groot is en bovendien de praktische uitvoerbaarheid van uw nieuw geleerde functioneren realistischer. Neemt niet weg dat de individuele behoefte centraal blijft staan.

De tijden zijn van vrijdagavond 18:30 tot en met zondagmiddag 15:00h.

Inhoud: 20 uur training, 2 overnachtingen, 2 maal uitgebreid ontbijt, 2 maal luxe lunch, eenmaal overheerlijk gevarieerd diner. En gehele dag door koffie/thee.

Zie onze agenda voor data en schroom niet te mailen met uw vragen.
Data

Consulten

Ieder coachinstraject heeft een 1 op 1 begeleiding nodig. Naast het groeps-werk tijdens de meerdaagse frame-activiteiten worden er individuele contactmomenten afgesproken waarin specifiek en nauwgezet wordt aangesloten bij waar u staat en wat nodig is om verder te kunnen groeien.

Als u liever kiest voor enkel en alleen 1 op 1 begeleiding, dan kan dat natuurlijk ook.
Meer info of afspraak maken